Turmeric Kurkuma capsules 120 stuks van Taka Turmeric

€ 18,00
SKU
1490

Taka Turmeric - Organische kurkuma

Kurkuma - biologische bloedverdunner

Deze handige capsules maken het gemakkelijk om je ​​dagelijkse dosis kurkuma bij te vullen. Kurkuma kan een perfect biologische, natuurlijke en veganistische bloedverdunner zijn. Tevens is kurkuma een prima ondersteuning bij lichte hartritmestoornissen.

 • ✔ Kurkuma helpt gewichtsverlies en voorkomt obesitas
 • ✔ Kurkuma helpt artritis en gewrichtspijnverlichting
 • ✔ Bestrijdt chronische ontsteking en vertraagt veroudering
 • ✔ Verbetert de gezondheid van de huid en vermindert acne
 • ✔ Kurkuma vermindert allergieën
 • ✔ Kurkuma verbetert de hersenfunctie
 • ✔ Helpt hoofdpijn en migraine
 •  

Taka-Turmeric kurkuma- en zwarte peper-extract capsules

Behalve dat het een van de essentiële ingrediënten is in onze Taka-thee en -dranken, bieden we ook natuurlijke, biologische kurkuma in handige capsulevorm. Voor veel mensen is dit een snelle, gemakkelijke manier om deze gouden zonneschijnkruiden te gebruiken als dagelijks voedingssupplement. De kurkuma in onze kruidencapsules wordt biologisch geteeld in Zuid-India. Dit maakt onze Taka Turmeric capsules ideaal als een aanvulling in vegetarische, veganistische, koosjere en halal diëten.

Voordelen van Taka Turmeric-capsules

 • Werkt biologisch en natuurlijk bloedverdunnend
 • Een natuurlijk, kruidig ​​voedingssupplement
 • Werkt prima ondersteunend bij lichte hartritmestoornissen
 • 120 capsules in elke fles
 • Inhoud: 500 mg kurkuma en 5 mg zwarte peper-extract
 • Zwarte peper-extract bevat ongeveer 95% piperine
 • Geschikt voor vegetarische, veganistische, koosjere en halal diëten
 • Kurkuma is een Ayurvedisch kruid dat al duizenden jaren deel uitmaakt van de Indiase en Oosterse cultuur. De rijke, gouden kleur van kurkuma komt van een natuurlijke samenstelling genaamd curcumine. Om curcumine gemakkelijker te verteren te maken, hebben we een klein snufje zwarte peper-extract toegevoegd aan elke kurkuma-capsule.

Terwijl kurkuma heerlijk smakelijke voeding is wanneer het wordt toegevoegd aan chai of curry, is de poederkruid een beetje te bitter om alleen te eten. Deze handige capsules maken het veel gemakkelijker om een ​​dagelijkse dosis kurkuma bij te vullen.

Meest gestelde vragen over Kurkuma

Is Kurkuma veilig?

Kurkuma is een voedingssupplement dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Kurkuma en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen. In 2009 heeft het Europees Geneesmiddelenbureau een monografie (gedetailleerde studie) over kurkuma gepubliceerd. Deze monografie bevat geen interacties met medicijnen.

Heeft Kurkuma bijwerkingen en nadelen?

Kurkuma is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Echter, mensen met galblaas problemen kunnen het beter niet gebruiken.

Is te veel Kurkuma schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Kurkuma, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Kurkuma te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat is de beste dosering en hoeveel moet ik gebruiken?

Een standaard dosering van een goed product is 400-600 mg. Er zijn echter vele studies met doseringen van 1500-2000 mg Kurkuma gedaan. Er wordt over het algemeen geadviseerd om je aan de aanbevolen dosering te houden voor een algemene ondersteunen en bij specifieke klachten te verdubbelen.

Kurkuma passeert de hersenbloed-barrière niet goed, klopt dit?

Dit klopt gedeeltelijk. Als je kiest voor een matig supplement, of pure poeder, dan passeert het niet of slecht omdat het al in de lever is afgebroken. Goede supplementen met een hoge opname passeren de hersenbloed-barrière wel.

Hoe neem ik Kurkuma het best en kan ik de opname zelf ook verbeteren?

Ja, zeer zeker. Kurkuma kun je het beste innemen en gebruiken tijdens een vet-houdende maaltijd. De werkzame stoffen in Kurkuma zijn in vet-oplosbaar en hierdoor verhoog je de opname sterk. Het tijdstip is niet belangrijk.

Hoe lang moet ik Kurkuma gebruiken?

Het is het best om Kurkuma tenminste een aantal maanden achtereenvolgend te gebruiken voor de maximale resultaten. Hoge doseringen kunnen ook als kuur gebruikt worden.

Wat zijn de ervaringen met Kurkuma?

Veel mensen gebruiken Kurkuma langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve voedingssupplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Kurkuma productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Kurkuma beter dan de Kurkuma van Kruidvay?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Kurkuma te koop?" Wij leveren enkel de beste Kurkuma waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij verkopen enkel de hoogste kwaliteit aan kurkuma producten en niet de normale doorsnee Kruidvat of Etos kwaliteit.

Wanneer begin ik de effecten van Kurkuma te voelen?

Kurkuma is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Kurkuma voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Kurkuma te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

Disclaimer

Kurkuma is GEEN geneesmiddel, maar een voedingssupplement. MedicinaleWietolie.com claimt nergens dat het als geneesmiddel kan fungeren.

Kurkuma kan bloedverdunnend werken, let hier mee op als je al bloedverdunners gebruikt ! Overleg altijd met je behandelend arts.

Dit product mag niet worden beschouwd als vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

De informatie over gebruik van kurkuma is bedoeld als keuzehulp voor mensen die kurkuma als zelfmedicatie willen gaan gebruiken. Ons nadrukkelijke advies is om dit ALTIJD eerst met uw ARTS te bespreken. Wij doen géén medische uitspraken de informatie is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of ziekte te voorkomen.

Meer informatie
Inhoud 120 ml.
Geschikt voor Kinderen, Volwassenen
Levertijd 1-2 werkdagen levertijd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Turmeric Kurkuma capsules 120 stuks van Taka Turmeric
Uw waardering
MedicinaleWietOlie.com - is een geregistreerde handelsnaam van van den Heuvel Concepts