CBD olie en cannabisolie die echt snel werkt

Altijd de goedkoopste   5% extra korting als u zich registreert  Alle grote merken  Alleen kwaliteitsmerken  Niet goed, geld terug

CBG Olie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

CBG Olie

CBG Olie - Cannabigerol Olie - Een rijke mix van CBG en CBD!

CBG olie bevat een rijke cannabinoïden mix van cannabigerol (CBG) en cannabidiol (CBD), twee effectieve bestanddelen in cannabis. Cannabigerol wordt verkregen uit EU-gecertificeerde hennepplanten en heeft, net als het meer bekende bestanddeel CBD, geen enkele psychoactieve werking. Hierdoor behoort een stoned of high gevoel niet tot de bijverschijnselen en kan de olie ook met een gerust gevoel bij kleine kinderen of dieren worden toegediend.

Cannabigerol olie, een primeur in Nederland

Doordat cannabigerol een belangrijke cannabinoïde is, bieden wij als 1 van de weinigen in Nederland een aantal krachtige CBG olien, zodat iedeeen nu ook gebruik kan maken van de bijzondere eigenschappen van dit nuttige bestanddeel. De zure vorm van CBG, cannabigerolic acid (CBGA), vormt namelijk samen met cannabigerovarinic acid (CBGVA) de ondergrond, ook wel stamcel genoemd, in het cannabinoïde traject van waaruit alle andere cannabinoïden die in cannabis aanwezig zijn, worden afgeleid.

Krachtiger effect door cannabinoïden mix

Naast een hoog gehalte aan CBG, bevat de olie ook een rijke concentratie CBD. Onderzoeken hebben uitgewezen dat het effect van een samenwerking van aanwezige bestanddelen groter is dan het effect dat een afzonderlijk bestanddeel zou kunnen bereiken. Deze samenwerking van plantbestanddelen, ook wel synergie genoemd, staat bekend als het entourage effect.