Duurzaam herbruikbaar beschermend mondkapje gebroken wit Dutch Natural Healing

€ 12,95
SKU
dnh0018

Dutch Natural Healing - Health is Wealth

Duurzaam herbruikbaar beschermend mondkapje

Beperkte voorraad ... we proberen aan je kleur aanvraag te voldoen, het kan zijn dat we moeten afwijken ivm bechikbaarheid.

Omdat het mondkapje uitwasbaar is en ook nog eens biologisch afbreekbaar is dit de meest duurzame beschermende mondkap die je kan vinden.
3 uitwasbare filters inbegrepen zodat je altijd in ieder geval 1 filter op reserve hebt.

Voordelen van een duurzaam ‘masker voor het leven’

  •   Beschermt jezelf: het filtert vervuilde lucht, bacterien en houdt virussen en fijnstof buiten
  •   Beschermt anderen: het filtert virusdeeltjes ook aan de binnenkant en voorkomt verspreiding naar anderen
  •   Beperkt het handcontact met het gezicht: voorkomt infecties door aanraking van je gezicht te beperken
  •   Herbruikbaar: voordelig in de aanschaf en gemakkelijk te wassen voor duurzaam hergebruik

Herbruikbaar duurzaam mondkapje van hennepvezel, hoogwaardige bescherming tegen bacterien, virussen en vervuilde lucht

Gezichtsmaskers voorkomen dat je mond en neus in aanraking komen met geïnfecteerde objecten en vieze handen. Daarnaast zorgt een mondkap ervoor dat vervuilde lucht met virusdeeltjes en fijnstof wordt gefilterd voordat het wordt ingeademd. Bovendien voorkom je met het gebruik van een mondkapje dat anderen besmet raken met eventueel overdraagbare ziektes, zelfs wanneer je niet weet dat je besmet bent!

Westerse landen ervaren een hogere mortaliteit gedurende de COVID-19 pandemie dan Aziatische landen. Eén van de redenen hierachter is dat in Azië meer gebruik wordt gemaakt van mondkapjes in de openbare ruimte dan in het Westen. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dan ook dat het dragen van een mondkap in de openbare ruimte kan bijdragen aan het remmen van een pandemie, zoals de huidige Coronacrisis. Voor meer informatie en cijfers kijk op maskssavelives.org

Comfortabel en duurzaam geproduceerd met 100% hennepvezel

De herbruikbare gezichtsmaskers van Dutch Natural Healing zijn super-comfortabel en daardoor geschikt voor langdurig gebruik. Dit komt door het gebruik van 100% duurzame hennepvezel afkomstig van biologische, EU-gecertificeerde landbouw. De mondmaskers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen een tintje verschillen van de kleuren op de foto. Volledig handgemaakt in de EU - niet uit China.

Hennepvezels zijn afkomstig van de dikke stam en takken van hennepplanten. Een eeuwenoude bron van snel-groeiende vezels die vroeger vooral werden gebruikt voor kleding, touw en zeil voor schepen. Tegenwoordig wordt hennepvezel veelvuldig verwerkt tot bioplastic (in bijvoorbeeld de auto-industrie) en textiel. Er wordt ook steeds vaker onderzoek gedaan en geëxperimenteerd met de mogelijkheden om te bouwen met hennepvezel. Dit komt vooral omdat het zeer stevig materiaal is dat goed is voor het milieu.

Hennep heeft namelijk de bijzondere eigenschap dat het vervuilde grond kan reinigen en weinig water en voedingsstoffen nodig heeft om uit te groeien tot een bruikbare plant. Een proces dat vele malen sneller gaat dan bij andere grondstoffen, zoals bomen voor papier of katoen voor kleding. Door meer gebruik te maken van hennep in de productie, worden fossiele brandstoffen gespaard en het ontbossen van oerwouden onnodig.

Onze duurzame herbruikbare mondkapjes van 100% hennepvezel zijn:

  • Beschermend tegen virussen, bacteriën en luchtvervuiling
  • Inclusief 3x TNT non-woven fabric filters
  • Volledig natuurlijk en biologisch afbreekbaar
  • Makkelijk te wassen en comfortabel in gebruik
  • Van duurzaam materiaal en handgemaakt in de EU

Hoe kun je dit hennepvezel mondkapje opnieuw gebruiken?

Herbruikbare gezichtsmaskers van hennepvezel zijn geschikt voor in de wasmachine. Was het mondkapje bij voorkeur op de hand of samen met gelijke kleuren en droog het aan de waslijn, niet in de droger. Desinfecteer het mondkapje voor gebruik door het complete gezichtsmasker inclusief filter gedurende een minuut te strijken op de linnenstand.

LET OP! Om het gezichtsmasker na gebruik te verwijderen, haal je met schone vingers de lussen achter de oren vandaan. Zit niet met je handen aan het kapje voor de mond, gezien hier virusdeeltjes op kunnen zitten. Was zorgvuldig je handen voor en na gebruik van het mondkapje.

Meer informatie
Inhoud 1 st.
Geschikt voor Kinderen, Volwassenen
Levertijd 1-2 werkdagen levertijd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duurzaam herbruikbaar beschermend mondkapje gebroken wit Dutch Natural Healing
Uw waardering
MedicinaleWietOlie.com - is een geregistreerde handelsnaam van van den Heuvel Concepts